Selskapet Fjellnett AS med tilhørende domene, er kjøpt av Eidsiva Bredbånd. Arbeidet med omprofilering er i gang, og du vil utover året se både hjemmeside, biler og arbeidsklær med ny profil. I avtaler og andre formelle dokument vil vi bruke Fjellnett så raskt som mulig.

Strømnettet vårt går gjennom dype daler og over fjell, og navnet kjennes naturlig for oss. Vår region har de høyeste fjellene i Norge, og vi har nasjonalparker på alle kanter. Vårt distribusjonsområde ligger i hjertet av Norge, i fjellheimen. Det kunne ikke bli noe annet enn Fjellnett!

Vi har strømnett i kommunene Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja. Her finner vi Jotunheimen, Rondane, Reinheimen, Breheimen, Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Dovre nasjonalpark. Kanskje har vi det høyestliggende nettet i Norge? Vi har i alle fall nett til Juvasshytta og skisenteret på Juvbreen, ved foten av Galdhøpiggen.

Forslagskonkurranse

Før jul 2020 hadde vi en forslagskonkurranse der vi ba kundene våre om å foreslå nytt navn til oss. I forslagskonkurransen fikk vi inn 735 forslag, over 30 personer foreslo Fjellnett.

Bakgrunnen for at mange nettselskap nå endrer navn.

NVE krever at kraft/strømleverandør og nettselskap ikke kan ha samme eller lignende navn eller logo. Nettselskapet som har monopol på bygging, vedlikehold og drift av strømnett i sitt konsesjonsområde, skal være nøytrale, og behandle alle strømleverandører likt.

Krav om ulikt navn/logo, skal gjøre det enklere for kundene å forstå forskjellen på nettselskap og strømleverandør.