For Fjellnett er det viktig å knytte til seg gode fagfolk. 

For første gang, deltok vi i år på Karrieredagen på NTNU på Gjøvik, sammen med Vevig AS, Eidefoss AS og Gudbrandsdal Holding AS. Det er viktig for oss å få vist oss fram, slik at studentene får vite om oss, og se hvor fint det kan være å få seg en god jobb i Nord-Gudbrandsdalen. 

Fjellnett og konsernet Eidefoss ser stor nytte  av å være med på slike karrieredager, som er arrangert på fagskoler og høyskoler. Her får vi god kontakt med studentene, og får fortalt hva vi jobber med og hvilken kompetanse vi trenger framover.

Vi har også opplegg for elevene som går Elektro på videregående på Vinstra, i håp om at de velger studieretning som kan gi jobb eller lærlingplass hos oss. Vi tar inn elever på utplassering, slik at de kan få prøve seg, og se hvordan det er å arbeide som for eksempel energimontør.

Vi har kontinuerlig flere lærlinger, som får god en god og solid læretid hos oss. Vi skal ta inn to nye lærlinger til våren, og søknadsfristen her gikk nylig ut.

Hvert år arrangerer konsernet Eidefossdagene, for alle 10. klassingene i regionen vår. Da får de informasjon om det vi driver med, samt omvisning i Nedre Otta Kraftstasjon. Vi håper at dette kan gjøre at  flere velger Elektro på videregående.

Vår daglige leder Vebjørn Haugen ble intervjuet av Europower i september.Her er lenken til Europower sin artikkel: Nettsjef om utfordringer fremover- Vi kommer til å sloss om å få de beste ingeniørene.